fbpx

таг: живеете

Досега не „фативте“ ковид-19, какви се шансите да се заразите во...

0
Ако почнете да живеете „нормално“, ако ги тргнете маските, одите во ресторани, шопинг или во кино – кои се шансите и понатаму успешно...