таг: живееле

(ВИДЕО) Романтиката низ вековите – љубовни писма отворени по 250 години

0
Snapshot/bbc– Писмата откриваат како живееле морнарите и нивните семејства и зборуваат за „универзалното човечко искуство“- вели професорот Морје. ...

Некогашниот дом на Џони Деп и Амбер Хард се продава за...

0
Станот во којшто некогаш живееле Џони Деп и Амбер Хард се продава за 1,76 милиони долари, па сега се знае и како изгледа...