fbpx

таг: Жалфијата

Жалфијата ублажува многу здравствени тегоби, но само доколку се користи вака:...

0
Жалфијата со децении се користи во народната медицина. За максимално да ги искористите неговите лековити својства, најдобро е да го направите овој напиток...

Жалфија – зачин што мора да го имате во вашиот дом

0
Жалфијата е едно од најпознатите обележја на Медитеранот, билка со многу лековити својства, која одамна ја има на овие простори. ...