fbpx

таг: ефикасен

Со подобра инфраструктура, помалку увезени стари возила, развој на свеста –...

0
„Европски зелен договор: обезбедување ефикасен, безбеден и еколошки транспорт“ е насловот на дебатата инспирирана од тековната изложба „Розови тигри и златни гуштери и...

Не пијте антидепресиви – медитирајте!

0
Постои едноставен и ефикасен начин со чија помош ќе го намалите нивото на стрес, депресија, но и болки. Откако ги проучиле резултатите...