fbpx

таг: ЕпиКов

Во Франција од коронавирусот најпогодени се најбогатите луѓе

0
Според истражувањето истражувањето наречено ЕпиКов, ако на економски план од епидемијата најпогодени се сиромашните лица, најбогатите се најпогодени од заразата со Ковид-19, јави...