fbpx

таг: „Емисија

Втора емисија од втората сезона од емисијата Регионален Робин Худ

0
Втора емисија од втората сезона од емисијата Регионален Робин Худ. Оваа емисија ќе разговараме: Серијал...

Џара: Приоритет на следната косовска влада треба да биде борбата против...

0
Новинарката Јета Џара, поканета во „Емисија 200“ на Алсат, вели дека очекувањата на граѓаните на Косово за...