таг: Ембрионите

д-р Татјана Гуржанова: Што е ин витро оплодување и во кој процент...

0
Ембрионите кои не се пренесени во матката и доколку се со задоволувачки квалитети можат да се замрзнат, односно да се витрифицираат и...