таг: електронски

Нова IQOS мобилна зона во Поинт Ритејл Парк

0
Иновативниот електронски уред IQOS за загревање на тутунот, кој претставува подобра алтернатива во однос на цигарите, ќе може да се најде на мобилната...

Истражување: Еве зошто е подобро читањето печатени, наместо е-книги

0
Читањето електронски книги, се чини, не е толку делотворно како класичните печатени книги што, на пример, ги позајмуваме од библиотеките, посочува ново истражување...

Чагороска: Предвидено е да се вакцинира и помлада група на пациенти...

0
Жаклина Чагороска од Националниот електронски систем „Мој термин“ во емисијата 24 анализа рече дека во моментов се вакцинираат граѓаните во групата над 70...