таг: експорт“

Северен тек 2 подготвен за експлоатација

0
Извршниот директор на „Газпром експорт“, Елена Бурмистрова, денеска изјави дека изградбата на копнениот дел на „Северен тек 2“ е завршена и гасоводот е подготвен...