таг: Експертот

На кучето треба да му се дозволи да душка колку што...

0
реклама Според експертот за кучиња Зои Белшоу, на кучињата треба да им се дозволи да...

Инстаграм воведува голема промена: Корисниците веќе ја мразат- еве за што...

0
Голема промена на Инстаграм! Експертот за социјални мрежи, Мет Навара, на својот профил на Твитер објави дека Инстаграм воведува голема промена во...