таг: екипажи

НАСА: Односите меѓу американските и руските екипажи на Меѓународната вселенска станица...

0
Односите меѓу американските и руските екипажи на Меѓународната вселенска станица (МВС) воопшто не се променети поради ситуацијата во Украина и сите во вселенската...