таг: Еднојајчените

Дали веганите се хранат поздраво од оние кои јадат месо?

0
Еднојајчените близнаци Хуго и Рос Тарнер учествувале во експеримент којшто траел 12 недели. Целта била проверка околу тоа – дали веганската исхрана е...