таг: Един

Един Џеко прогласен за играч на месецот во Интер

0
Един Џеко од натпревар во натпревар докажува дека е во одлична форма, а потврдата стигна и од клубот Имено, Џеко беше избран...

Пристигна „Денот Д“ за Един Џеко и Пауло Фонсека

0
Един Џеко остана во Рома, иако претходните денови се зборуваше многу за тоа дека ќе го смени...

Едо Маајка за животот во пандемија: Фокусиран сум на луѓето околу...

0
Музичарот Един Осмиќ, познат под уметничкото име Едо Маајка, за време на карантинот бил дома со семејството, бидејќи како и за многу...