таг: единствено

Дефинирана е содржината на ковид-пасошите на ниво на ЕУ

0
Се чини дека Ковид-пасошите се завршена работа во ЕУ, единствено прашање е кога и како точно ќе бидат воведени. Раководителот на Хрватскиот институт...