fbpx

таг: едвај

Како без стрес да се вратите во „реалноста“ по годишниот одмор

0
Едвај го чекаме годишниот одмор, но статистиката вели дека само секој четврти човек се враќа од одмор освежен, а околу 80 отсто страдаат...

Што ако виолетова медуза ве касне на море: Еве неколку корисни...

0
Сите едвај чекаат да отидат на море, педантно го организираат и најситниот детаљ за максимално да уживаат во него. Сепак, постојат непредвидени околности...