таг: Европејците

Борел: Поддршката за Украина има своја цена

0
Европејците мора да бидат подготвени да ја платат цената за поддршката на Украина и зачувувањето...

Франција повторно се отвара за странски државјани: Еве кој услов треба...

0
Европејците кои биле вакцинирани против коронавирусот и сакаат да ја посетат Франција како туристи ќе можат да влезат во оваа земја од 9...