таг: еврообврзница

Бесими со отчет за новата еврообврзница

0
Издавањето на седмата еврообврзница тешка 700 милиони евра ќе се намени за да се вратат стари долгови. 500 милиони ќе отидат за враќање...

Македонија се задолжи со нови 700 милиони евра преку еврообврзница

0
Македонија издаде нова седумгодишна еврообврзница во вредност од високи 700 милиони евра. Со тие пари, 500 милиони...