таг: Еврогрупата

Состанок на Еврогрупата за можноста за воведување дигитално евро

0
Министрите за финансии на Еврогрупата на денешниот состанок во Брисел ќе разговараат за потенцијалните импликации на еврото како дигитална валута за...