таг: Евија

Ветерот ја влошува ситуацијата, повеќе од 2.000 луѓе евакуирани од делови...

0
Шумските пожари сѐ уште беснеат на грчкиот остров Евија, потпомогнати од силните ветрови и се движат кон...