таг: Ебрахим

Кремљ: Претседателите на Русија и Иран се заложија за посилна билатерална...

0
Претседателите на Русија и Иран, Владимир Путин и Ебрахим Раиси во телефонски разговор се заложија за посилна билатерална соработка, соопшти...

Ебрахим Раиси е новиот претседател на Иран

0
Првичните податоци од пребројувањето на гласачките ливчиња покажуваат дека Ебрахим Раиси е новиот претседател на Иран со...