таг: Еберт

100-годишна баба, преживеана од Холокаустот стана хит на Тик-ток

0
 Лили Еберт, преживеана од Холокаустот, денес е популарна на Тик-ток. Нејзиниот профил го следат 1,7 милиони корисници, а видеата на кои речиси стогодишната жена...

Го преживеала Аушвиц, а сега е ѕвезда на Тик Ток: 98-годишна...

0
Лили Еберт, преживеана од Холокаустот, денес е популарна на Тик Ток. Нејзиниот профил го следат 1,7 милиони корисници, а видеата на кои речиси...

СТАНА ПРАБАБА ПО 35. ПАТ: Лили е стогодишна жена која го...

0
Речиси 100-годишната Лили Еберт, која го преживеала Холокаустот, а минала четири месеци во Аушвиц, неодамна стана прабаба по 35-ти пат. – За...