таг: Дуња

Советот на Европа со осуда за „репресијата“ врз невладините организации кои...

0
Комесарката за човекови права при Советот на Европа Дуња Мијатовиќ ги повика земјите-членки да ја запрат „репресијата“ врз невладините организации и луѓето кои...