таг: Дутерте

Филипинскиот претседател се закани со затвор на тие кои нема да...

0
Филипинскиот претседател Родриго Дутерте им се заканува со затвор на граѓаните кои одбиваат да се вакцинираат против...

Дутерте: Оние кои што одбиваат да се вакцинираат ќе бидат сместени...

0
Филипинскиот претседател Родриго Дутерте им се закани со затворска казна за граѓаните кои одбиваат да се вакцинираат против Ковид-19 додека неговата земја води...