таг: ДСЗИ

ДСЗИ нема добиено известување за случајот со починатото новороденче во Битола

0
Државен санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) засега нема да постапува во врска со случајот во Клиничката болница во Битола, каде родилка со неконтролирана...

ДСЗИ информира како течел вонредниот инспекциски надзор за лекувањето на беровачанецот...

0
Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) информира како течел вонредниот инспекциски надзор кој тие го извршиле по допрен глас за починат пациент од...

Вонреден инспекциски надзор на Државниот санитерен и здравствен инспекторат во салите...

0
Државниот санитарен и здрвствен инспекторат (ДСЗИ) почна акција со вонредни инспекциски надзори во оперативните блокови при универзитетеките клиники „Мајка Тереза“. Целта е, како...