таг: дошле

Ова се 30-те фудбалери номинирани за „Златната топка“?

0
Повеќе европски медиуми тврдат дека дошле до имињата на 30. фудбалери кои се номинирани за Златната топка. За Златната топката во овој...

Проверете дали е вашата: Луѓето со оваа крвна група живеат најдолго

0
Долгогодишни студии дошле со заклучок дека најасилна е О крвната група. Луѓето со оваа крвна група имаат најмал ризик да заболат од кардиоваскуларни...