таг: доцни

Сезонава поинакви ваучери за туризам, ќе нема ковид-ваучери

0
Државата доцни со објавувањето на мерката за издавање на ваучери за туризам за оваа сезона, реагираат од туристичкиот сектор. Според нив, владата одамна...