таг: допишување

Кинеските власти ја блокираа апликацијата „Сигнал“

0
Апликацијата за допишување „Сигнал“ се чини дека веќе не функционира во Кина без употреба на виртуелна приватна мрежа или „VPN“ од вторникот...