таг: домаќинствата

Како да изберете квалитетен леб: Внимателно читајте ја етикетата

0
Кај нас во домаќинствата најчесто се консумира бел леб, додека истовремено постојано сме бомбардирани со информации дека тој е штетен и треба...

Над 43 отсто од трошоците на македонските домаѓинства се за храна...

0
За „храна и безалкохолни пијалоци“ домаќинствата во земјава потрошиле 43,1 процент, за „станарина, вода, електрична енергија, гас и други горива“...