таг: Должината

Никој не знае што значат трите бројки на рамката на очилата:...

0
реклама145 – Ова е должината на слепоочниците и обично бројката варира од 120 до 150 мм. Другите бројки на рамката...

Гинзбург: Спутник лајт како привремено решение ќе штити 4 до 5...

0
Должината на ефикасноста на вакцината Спутник лајт ќе биде три до четири пати пократка од имунитетот обезбеден од Спутник V, изјави денеска Александар...