таг: долгорочно

СЗО: Пад на менталното здравје како последица на пандемијата

0
Пандемијата на коронавирусот веројатно долгорочно ќе влијае на менталното здравје ширум светот, предупредуваат европските канцеларии на Светската здравствена организација (СЗО) во новиот извештај...