таг: долгоочекуваната

Твитерџиите ги нападнаа „Пријатели“ затоа што нема црни актери во новата...

0
Продуцентите на долгоочекуваната кам-бек епизода на „Пријатели“ се соочуваат со обвиненија за расизам откако се дозна дека во новите епизоди нема црни...