таг: докажано

Зошто жените се пораѓаат на грб – причината ќе ве изненади

0
реклама Докажано е дека лежењето на грб го продолжува породувањето, но повеќето жени раѓаат...

Проверете дали е вашата: Кои крвни групи се наjризични да се...

0
Научно е докажано дека не сите крвни групи заболуваат од корона. Ковид-19 и тоа како има врска со крвната група.Најзагрозени се оние кои...

Лесно може да се претвори во тивок убиец: Зошто се појавува...

0
Научно е докажано дека постојаното воспаление во организмот може да се претвори во тивок убиец, кој сериозно ќе го наруши здравјето. Се...