fbpx

таг: дознала

Оливија Њутн-Џон одбива да се вакцинира против ковид-19, нејзината ќерка објаснила...

0
Оливија Њутн-Џон првпат дознала дека има рак на дојката во 1992 година, а болеста повторно ѝ се вратила во 2013 и 2017...