таг: дознае

Мари за ситуацијата на Ѓоковиќ: Ќе кажам две работи…

0
Новак Ѓоковиќ за брзо време ќе ја дознае одлуката за тоа дали ќе може да остане во Австралија или пак ќе биде депортиран...

Уморна мајка престанала да чисти низ дома за да види што...

0
Една мајка сакала да дознае како ќе реагира нејзиното семејство кога таа одеднаш ќе престане да ги извршува сите работи низ домот....