таг: дозволат

Косово против српскиот референдум во недела

0
Косовските институции нема да дозволат одржување на српски референдум на територијата на Косово. Во заедничкото соопштение на Претседателството, Владата и Собранието...

Кина ќе им дозволи на паровите да имаат до три деца

0
Кинеските власти соопштија дека ќе им дозволат на паровите да имаат до три деца, откако на пописот...