таг: доделена

Таа е најголемата поддршка на Меси: Ја нарекуваат најскромната милионерка, а...

0
Во понеделникот по седми пат му беше доделена Златната топка на Меси. Фудбалерот на доделувањето дојде со сопругата и синовите. Меси беше...

Нобелова награда за медицина за двајца Американци

0
Нобеловата награда за медицина или физиологија годинава им е доделена на двајца американски научници, Дејвид...

Доделена Нобелова награда за хемија

0
Нобеловата награда за хемија оваа година им е доделена на двајца научници Бенџамин Лист и...

Проф. Петрески: Висока ефикасност кај помошта преку ФИТР механизмот

0
Помошта за државните компании доделена преку Фонд за иновации и технолошки развој (ФИТР) е далеку поефикасна во...