таг: Додевски

Грицко организирал многу хуманитарни акции, ред е ние да му помогнеме...

0
Скопјанецот Небојша Додевски Грицко во моментот се наоѓа во болница со влошена здравствена состојба. Станува збор за момче кое е познато по своите...