таг: додава

Гугл со нови 24 јазици во својот онлајн преведувач

0
Гугл додава 24 нови јазици на својот онлајн преведувач. Така, вкупниот број на јазици што се користат во „Google Translate“ станува 133. ...

Фејсбук воведува ознаки на објавите за вакцините против коронавирус

0
Фејсбук ќе додава информативни ознаки на објави за вакцините против коронавирус, во рамки на кампањата за борба против дезинформации поврзани со пандемијата. ...

Фејсбук воведува ознаки на објавите за вакцините против коронавирус

0
Фејсбук ќе додава информативни ознаки на објави за вакцините против коронавирус, во рамки на кампањата за борба против дезинформации поврзани со пандемијата. ...