таг: доби нов

Клиниката за Ортопедија доби нов лабораториски фрижидер за презервација на коски...

0
Клиниката за Ортопедија при ТОАРИЛУЦ доби нов лабораториски фрижидер за презервација на коски и коскени ткива. Фрижидерот е донација од Германија и вреди 414.156, денари е...