таг: доајенот

Изложба на Димитар Кондовски во Националната Галерија, 5 Мај Даут пашин...

0
Изложба на доајенот на македонското современо сликарство Димитар Кондовски во Националната Галерија. Изложбата ќе биде на 5 Мај во објектот Даут пашин...