таг: дневните

Трајковски: Изгледа ќе имаме повеќе среќа отколку памет, бидејќи здравствените власти...

0
Намалувањето на дневните броеви на државно ниво – барем на прв поглед – засега продолжува. Седумдневната подвижна средина (зелената линија на првиот дијаграм)...