таг: длабоко

РСЕ: Брисел е длабоко загрижен поради неусогласувањето на Србија со надворешната...

0
Европската унија е длабоко загрижена поради назадувањето на Србија во однос на усогласувањето со европската...

Овој текст е само за родителите кои имаат син

0
Иако сме длабоко навлезени во 21 век, верувањето дека машките деца од мали треба да ги воспитуваме построго и натаму е длабоко вкоренето....