таг: денови

Како да пријавите несоодветна содржина и глорификација на убиство на социјалните...

0
реклама Изминативе денови на социјалните мрежи се појавија голем број објави во кои се величат...

Дали има нова сорта на мачки за која се шушка на...

0
реклама Со денови на интернет кружат слики од мачка за која се тврди дека е...

Ни го убивте бебето поради вашето его, надменост и непрофесионализам: Мајката...

0
Овие денови требаше да ја добијам најголемата титула во животот.МАЈКА, пишува на Фејсбук, Викторија Крстеска, родилката чие бебе почина во Битолската болница. ...

Ги запознаваме ретките болести: Артрогрипоза

0
Во месецот со најмалку денови во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите...

Ги запознаваме ретките болести: Карнитин палмитоилтрансфераза 2 недостаток

0
Во месецот со најмалку денови во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите...

Ги запознаваме ретките болести: Поточки-Лупски синдром

0
Во месецот со најмалку денови во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите...

Ги запознаваме ретките болести: Тарнеров Синдром

0
Во месецот со најмалку денови во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите...

Ги запознаваме ретките болести: Синдром на периодична треска, афтозен стоматит, фарингит,...

0
Во месецот со најмалку денови во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите...

3 ДЕФИНИТИВНО НАЈСРЕЌНИ ДЕНОВИ ВО ФЕВРУАРИ: 3 знаци ги очекуваат најголемите...

0
Добро запомнете ги најсреќните денови во февруари, бидејќи ве чекаат незаборавни можности! Во февруари 2023 година специјално се издвојуваат 3 дена поради...

Ги запознаваме ретките болести: Дентов синдром

0
Во месецот со најмалку денови во годината, во месецот кој пациентите со ретки болести го викаат „свој“, месецот кој е редок по своите...