таг: Делегацијата

Черњев: Украина ќе стане членка на НАТО по победата над Русија

0
Шефот на делегацијата на украинската Рада во Парламентарното собрание на НАТО, Јегор Черњев, смета дека Украина ќе стане членка на НАТО...

Одбележување на Денот на Европа

0
Делегацијата на Европската Унија заедно со Европската куќа го одбележуваат 9 Мај Денот на Европа...