таг: Декларација

Бугарскиот премиер Петков не доаѓа во Скопје, а Радев „му ги...

0
Софија не отстапува од својата Декларација, но и Скопје од својата Резолуција. Додека историјата и јазикот, по тврдите ставови од Консултативниот...