таг: датуми

Два клучни датума во јуни: Подгответе се за љубовта на вашиот...

0
Ова се најдобрите датуми во јуни 2024 година според хороскопот: 9 јуни 2024 година На овој ден, Марс, планетата на акцијата,...

Барозо: Не се потребни фиксни датуми за проширувањето на ЕУ, туку...

0
Одредувањето на фиксни датуми за следното проширување на ЕУ не е најдобра идеја, но Унијата треба да работи на постепена интеграција...