таг: гужви

Занаетчии: Неработна недела негативно ќе се одрази врз еснафот

0
Намалување на приходите, поголеми гужви во сабота за шопинг и пазарување, намален број на туристи но и на вработени.Ова се дел од негативните...

Пролонгирана за понеделеник мерката за влез во Србија со негативен ПЦР...

0
Поради големите гужви кои вчера и денеска се создадоа на границите на Србија со соседните земји, мерката според која е...