таг: Гризлов

Русија ќе распореди нуклеарно оружје во Белорусија, во близина на границите...

0
Рускиот амбасадор во Белорусија, Борис Гризлов, најави дека Русија планира да го распореди своето тактичко нуклеарно оружје во близина на западната...