таг: граѓанин

За да гледате натпревар на стадион или сала, од септември најверојатно...

0
Започнувајќи од септември секој граѓанин кој ќе сака да присуствува на масовни настани, веројатно задолжително ќе мора да приложи сертификат за вакцинација против...

АХВ со совети до граѓаните: Ако ве касне куче или маче,...

0
Доколку граѓанин го касне или изгребе куче или мачка, веднаш треба да се јави во најблиската здравствена установа за лекување на повредите, апелира...