таг: гордост

Битолската гордост Пелистер нема пари, нема играчи, ФФМ со ултиматум, рокот...

0
Битолската гордост, ФК Пелистер е во лоша ситуација. Нема пари, нема финансии, нема фудбалери. Од ФФМ доби ултиматум. Најдоцна до четврток да регистрира...